Szűrő

Gyártó - Márka:

Puzzle darabszám

A kép jellemzője:

Alkotó (Művész):

Ár:

1389 - 2191 Ft

Collin Bogle

Collin Bogle

Collin Bogle amerikai művész alkotásait a természet szépsége inspirálja. Részletesen kidolgozott, fotorealisztikus, nagyon díszes műveihez pasztelleket, színes ceruzát, akvarellt és akrilfestéket használ. Munkái méltán érdemelték ki a népszerűséget és a presztízst. Gyűjteményében, a vadon élő állatokon, állat- és virágfestményeken keresztül tükr...

Collin Bogle amerikai művész alkotásait a természet szépsége inspirálja. Részletesen kidolgozott, fotorealisztikus, nagyon díszes műveihez pasztelleket, színes ceruzát, akvarellt és akrilfestéket használ. Munkái méltán érdemelték ki a népszerűséget és a presztízst. Gyűjteményében, a vadon élő állatokon, állat- és virágfestményeken keresztül tükröződik a gyönyörű természet. A művész számtalan kiállításon mutatkozott be az Egyesült Államokon és a világ leghíresebb és rangos galériáiban.
"A fény fontos szerepet játszik a munkámban" - mondja a művész. "A rengeteg fény és árnyék egy játszótér számomra és lehetővé teszik, hogy képeim saját életre keljenek."

Bővebben

Collin Bogle 5 terméket találtam.

Mutat 1 - 5 / 5
Mutat 1 - 5 / 5