Szűrő

Gyártó - Márka:

Szűrés törlése

Kategóriák

Lista rendezése gyártónként Educa Puzzle

Az eredeti EDUCA puzzle termékek gyártója: Educa-Borras.

Educa-Borras 1894 A cég története 1894-ig nyúlik vissza, amikor is megalapították a Borras Plana S.A.-t. Mára már piacvezetővé vált az oktatást segítő termékeivel. A több generáción átívelő gyártói tapasztalatot magában hordozó, prémium minőséggel örvendezteti meg a puzzle szerelmeseit. Oktató - Fejlesztő játékait és Puzzle termékeit több mint 75 országban forgalmazzák világszerte.


Educa minőségbiztosítás információ Az Educa® puzzle képkirakók méltán népszerűek, mivel termékeiket a legjobb minőségű, környezetbarát alapanyagból és nagyon pontos vágással készítik. Gyártmányaik, a forgalomba hozatal előtt, szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Erről minden dobozon megtalálható az egyedi gyártói információ.


A prémium minőség mellett, példaértékű szolgáltatást is nyújt puzzle termékeihez. Minden 500 – 1000 – 1500 – 2000 darabos Educa puzzle dobozában található egy tasak, ajándék Puzzle-fix ragasztó a kép rögzítéséhez. Valamint felajánlja, hogy a kép kirakása közben elveszett, esetleg megsérült puzzle darabkát pótolja, és azt közvetlenül a vevőnek megküldi.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 24 / 133
Mutat 1 - 24 / 133