Szűrő

Gyártó - Márka:

Kategóriák

Szállítás-áruátvétel

Átvételi módok:

Alaphelyzetben a kosár tartalmazza a szállítási díjat is.
Ez azonban automatikusan eltűnik, ha rendelése feladásakor, a "Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon" szállítási módot választja.

Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon:Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon

(Várható teljesítési idő: 1-3 munkanap)
Ez az átvételi mód minden esetben díjmentes. Önt a rendelésének fogadásáról értesítő automatikus levélben feltüntetett termék(ek), (ÁFA-val növelt) ellenértékén kívül, más költség nem terheli.

Rendelését követően egy automatikus értesítést kap arról, hogy rendszerünk fogadta azt és feldolgozása folyamatban van. Az üzenet tartalmazza a rendelt termékeket, azok darabszámát és árát, a számlázási nevet és címet, telefonszámot, ...a regisztráció során, és a rendelésnél megadott adatokat. Ez alapján ellenőrizheti, hogy ezek megfelelőek-e? Ha bármilyen eltérést tapasztal, rendelését módosítani illetve lemondani szeretné, kérjük hogy a webáruházunk "kapcsolat" oldalán keresztül vagy az ügyfélszolgálati telefonszámunkon jelezze.

Rendelésének feldolgozása után küldünk Önnek egy visszaigazoló levelet, amelyben értesítjük, hogy az áru ügyfélszolgálatunkon átvehető, illetve ha sajnálatos módon nem, vagy csak részben tudjuk rendelését teljesíteni.

hétfő 15,00 - 19,00
kedd 12,00 - 19,00
szerda 15,00 - 19,00
csütörtök 12,00 - 19,00
péntek 15,00 - 19,00
szombat 10,00 - 13,00
vasárnap zárva

 • Fizetési mód: készpénz vagy bankkártya.

bankkártyás fizetés


FámaFutár házhozszállításUtánvétes házhozszállítás Fáma Futárral:

(Várható teljesítési idő: 2-4 munkanap)
A futárral történő kézbesítés díja, a rendelt termékek darabszámától, súlyától és a csomag méretétől függetlenül, az ország egész területére, egységesen: 1290 Ft. Ez az összeg tartalmazza az ÁFA-t és az utánvételi díjat is.

Rendelését követően egy automatikus értesítést kap arról, hogy rendszerünk fogadta azt és feldolgozása folyamatban van. (Azonban ez az üzenet nem jelenti automatikusan azt, hogy a termék szállítható! Ezen email egy visszajelzés az Ön részére, hogy megkaptuk rendelését!) Az üzenet tartalmazza a rendelt termékeket, azok darabszámát és árát, a számlázási nevet és címet, telefonszámot, a regisztráció során, és a rendelésnél megadott adatokat. Ez alapján ellenőrizheti, hogy ezek megfelelőek-e? Ha bármilyen eltérést tapasztal, rendelését módosítani illetve lemondani szeretné kérjük, hogy a webáruházunk "kapcsolat" oldalán keresztül vagy az ügyfélszolgálati telefonszámunkon jelezze. 

Rendelésének feldolgozása után küldünk Önnek egy visszaigazoló levelet, amelyben értesítjük, hogy a rendelt árut átadjuk a Fáma Futárnak, illetve ha sajnálatos módon nem, vagy csak részben tudjuk rendelését teljesíteni.
Minden, a rendelését érintő változásról, érkezik Önnek üzenet.

 • Fenti visszaigazolást követően átadjuk küldeményét a  Fáma Futárnak , aki azt 2 munkanapon belül házhoz szállítja a megadott szállítási címre. Az esetek zömében, már másnap kézbesítik a csomagot. Küldeményét a futárnak fizetheti, készpénzben. Az előre elkészített számlát a csomagban találja.
 • Esetleges sikertelen kézbesítés esetén a futár, a következő munkanapon ismételten megkíséri a kiszállítást.

 • Átvételkor ellenőrizze küldeményét, ha esetleg sérülten érkezik, erről feltétlenül vegyenek fel jegyzőkönyvet a futárral.

 • A megrendelt és szállítás alatti státuszban lévő csomagokról felvilágosítást minden esetben a Fáma Futárszolgálat kollégái tudnak Önnek nyújtani.

 • Fáma Futárszolgálat csomaginformáció: +36203473107

 • A csomaginformációhoz szüksége lesz: a szállítási címre, illetve a címzett nevére.

Házhozszállítás esetén az alábbi irányelveket kérjük tartsa szem előtt:

 • Olyan szállítás címet adjon meg, ahol a futár munkaidőben (8-17 óra között) át tudja adni Önnek a csomagot.
 • A telefonszám megadása nélkülözhetetlen, hisz ezen a számon fogja keresni Önt a futár, ha bármi probléma adódna. Illetve erre a telefonszámra érkezik a szállítás várható időpontjáról tájékoztató SMS.
 • Postafiókra illetve egyéb csomagmegőrző pontokra a szállítás NEM lehetséges!
 • Lehetősége van a futárnak "üzenetet hagyni". Pl: "Nem működik a csengő, kérem hívjanak!" Ezt minden esetben a rendelés megjegyzés rovatába kell feltüntetni.
 • Az áruátvétel helye: A rendelésénél megadott szállítási cím.
 • Áruátvétel ideje: A küldemény feladását követő, 2 munkanapon belül, munkaidőben.
 • Fizetési mód: A kézbesítő futárnál, készpénzben. (Bankkártyás fizetés nem lehetséges!)