Szűrő

Gyártó - Márka:

A kép jellemzője:

Alkotó (Művész):

Ár:

0 - 114901 Ft

Puzzle 6000+

Megtekintett termékek

Vadvilág - Educa Puzzle, 33600 darabos képkirakó

E 16066

Új termék

Vadvilág - A világrekorder, 33600 darabos Educa Puzzle

Educa Puzzle vásárlás

Bővebb leírás

Ennek a terméknek a megvásárlásával 719 hűségpont gyűjthető. A kosárban összesen 719 pont gyűlik, ami később kuponra váltható → 719 Ft.


71 991 Ft Adóval

-10%

79 990 Ft Adóval

Adatlap

Kirakott puzzle mérete: 570 x 157 cm
Doboz mérete: 78 x 38 x 21 cm
Puzzle képkirakó darabszáma: 33600
Alkotó (Művész): Adrian Chesterman
A kép technikája: Grafika, Airbrush, 3D, Rajz
A kép jellemzője: Állatok, Élővilág
Ajánlott korosztály: 15 éves kortól ajánlott puzzle
Puzzle Márka: EDUCA

Egyéb infó

Educa Puzzle vásárlásVadvilág - A világrekorder,
33600 darabos, Guinness rekorder EDUCA® puzzle.

Doboz méret: 78 x 38 x 21 cm
Puzzle mérete: 570 x 157 cm - A világ legnagyobb puzzle képkirakója.


EDUCA® nem csak a piacvezető, gyerekeknek szánt fejlesztő játékok terén garantálja a prémium minőséget. Ezzel, a fiatalok és idősek számára is igazi kihívást jelentő, hatalmas puzzle képpel is bizonyítja, hogy a felnőtt puzzle termékek terén is vezető szerepet tölt be.

Az Educa puzzle képkirakói méltán ismertek, elismertek szerte a világon. Szigorú minőségi előírásaikat jellemzi, a vastag, nagyon magas minőségű karton és a rendkívül pontos vágás.

A prémium minőség mellett, példaértékű szolgáltatást is nyújt, puzzle termékeihez. Felajánlja, hogy a kép kirakása közben elveszett, esetleg megsérült puzzle darabkát pótolja, és azt közvetlenül a vevőnek megküldi.Educa Guinness Rekorder Puzzle

Az Educa újra és újra képes meglepni a rajongókat, fantasztikus képekkel. Ezuttal Adrian Chesterman-t kérték fel egy fantasztikus kép megalkotására, kifejezetten ehhez a puzzle képhez. Az impozáns kirakó elképesztő Vadvilági képét alapossággal és nagy odafigyeléssel készítette a művész. Így született meg ez a szűrreáris méretekkel rendelkező puzzle. A képen élethűen kidolgozott állatok és az őserdő magával ragadja az embert. A puzzle másik különlegessége a csomagolása. A fából készült görgős koffer tökéletessen illeszkedik a fantasztikus képkirakóhoz.

Az elkészült, monumentális méretű, 570 x 157 centiméteres kép, ideális és impozáns dísze lehet szobánknak. Az állatvilághoz hasonlóan ez az óriási képkirakó is változatos és elképesztően látványos.16 Hasonló termék: